Vargflockens Raid Team

Kungzergas
Kungzergas Paladin (Guild Master)

Kungzergas


Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.
Sajiz
Sajiz Rogue (Officer)

Sajiz


Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.
Shiveru
Shiveru Shaman (Officer)

Shiveru


Tja! jag heter Christoffer och är 24 år, bor med sambo Emma och har min son hos mig varannan vecka. Han är 5 år och heter Zander. Jag jobbar som lastbilschaufför inom distrubition.

Min main är Shiveru, Elemental Shaman sen har jag även alla olika på max level. Jag började spela i Wrath of the Lich King på min druid som jag levlade enbart genom att döda mobs. Jag hade [100 Quests Completed]-achievementen strax efter jag dingat 80 =P. Sen tog de inte lång tid innan LK var död på HC. Jag har varit guild leader och även officer i end game guilder. Men nu har jag nog hittat den perfekta guilden för mig.
Det säger ganska mycket om att jag spelar detta enbart för att döda saker och ha kul med andra.

Jag läser alltid senaste nytt om WoW och det är det enda jag spelar så jag lägger typ lika mycket tid att läsa om WoW som jag spelar WoW.
Jag älskar att progressa och älskar känslan av att döda någonting för första gången speciellt om man får kämpa för det.
Om det är någonting ni undrar om mig eller om Shaman så är det bara att fråga. Annars är jag en väldigt trevlig person med glatt humör och väldigt målmedveten. Hade gött alla!
Pérma
Pérma Warrior (Officer)

Pérma


Tja! Jag heter Magnus och är 22 år. Jag pluggar för närvarande till gymnasielärare i ämnena Engelska och Naturkunskap. Jag jobbar även på en studentkrog i Linköping som bartender, så om ni nån gång är i Linköping o är sugna på en öl eller flera kan ni alltid komma förbi Ryds Herrgård o tjattra lite.

Min main är Pérma, fury warrior. Har spelat WoW sen vanilla och har hardcore raidat under större delen av mina tonår. Under större delen av min raidande tid har jag varit aktiv som raid leader, class leader eller officer. Under ett år i USA (tidsmässigt i slutet av WotLK, början av Cataclysm) och till stor del inaktivitet på raidfronten gick jag med i vargflocken där två IRLs spelade som officers. Under Dragon Soul klev jag upp som officer och raid leader. Jag sitter numera som council och hjälper officer teamet med lite allt vad de behöver. Efter närmare tre år i känner jag att jag har hittat rätt guild för mig.

Som sagt är jag van vid hardcore raidande men på grund av studier och ökat socialt liv så har jag inte längre tid för hardcore guilds. I mitt raidande är jag däremot väldigt målmedveten, fokuserad och drivande i progress. Jag läser alltid på taktiker och senaste nytt om min egen klass för att maximera min egna prestation. Jag bits ibland men är annars väldigt snäll och gullig så om du känner för att snacka skit, skojja runt och busa med Kungzergas kan du alltid hojjta så är jag säkerligen inte helt omöjlig!
Herrrååååå!
One
One Priest

One


Tjena!

Mitt namn är Alexander, född 1993. Bor i centrala jönköping med min sambo Cornelia.

Jag har spelat World of warcraft sedan 2006 och hela tiden haft präst som huvudkaraktär. Spelade som mest hardcore i TBC/WoTlk sedan har de dalat lite, efter att jag gick med i Vargflocken i början av år 2014 och Seige of orgrimmar har spelintressed vuxit igen och ser fram emot WoD med Vargflocken! <3

Försöker alltid hjälpa till så mycket jag kan, bara att fråga!

Hittar ni mig inte in game så är jag förmodligen på jobbet eller i garaget och mekar med något! :D

Over and out! /One
Kahaw
Kahaw Druid

Kahaw


Hej!
Robin här, 23årig snubbe ifrån centrala Göteborg änna.
tillbringar min vardag på höga stegar/ställningar/skyliftar som ventilations-montör.
Jag har spelat WoW till och från sedan vanilla och har mainat alla möjliga klasser.
har haft både min pve & pvp peak i denna expansionen, som raider i vargflocken
sedan "msv-tiden"
men självklart har jag även raidat heroic content i tidigare exp´s.
Jag spelar nu feral druid, både i pve & pvp.
"ses" in-game ;D
Reizenstyle
Reizenstyle Priest

Reizenstyle


Hej, Erik heter jag och jag är en 24 år gammal Örebroare, dock bosatt i Linköping sen några år tillbaka.

Jag spelar just nu healing-priest, och kallas in-game för Reizen (uttalas "raisen"). Jag har spelat WoW av och till på flera olika karaktärer sedan slutet av 2005, men Mists of Pandaria är första expansionen då jag på allvar har gett mig in i raiding. Innan dess har jag mest hållit mig till casual/kompisguilder och PuGs.

Utöver det är jag en ganska avslappnad person som gillar att spela andra datorspel, lyssna på musik och läsa science-fiction och fantasy i alla dess former.
Kungkaj
Kungkaj Warrior

KungkajGillar att köpa skit på nätet och kolla porr samt spela wow.

Min sysselsättning är wow och sova.
Toif
Toif Warrior

Toif


Tjenare! Mitt namn är Henrik Löfström och jag är 24.

Min main är Toif, Warrior och charen har varit min main sen jag började spela WoW i slutet av vanilla. Nådde 60 två veckor innan TBC släpptes.
I TBC började jag raida med några olika guilder tills jag hamnade på Executus i början av December 2007 och guilden jag joinade var i slutet av SSC/TK progression.
Spelade med samma guild igenom Mount Hyjal, Black Temple och Sunwell.
Guilden gjorde ett push i början av WotLK och fick 11 server first kills i 25 man.

När jag inte spelar WoW gillar jag att spela gitarr och bas, pilla runt med och i datorer.
Tudiloo
Tudiloo Druid

Tudiloo


Louise heter ja, spenderar min tid på labb som förpacknings/kvalificeringsingenjör på Tetra Pak samt i stallet där ja håller på med häst-hoppning. Planerar på att hamna på universitetet inom en någorlunda vettig framtid :)

Har lirat WoW sen vanilla och har blandat friskt mellan klasserna samt PvE och PvP, har kört Drullen mest under de senaste åren men siktar på att rerolla Mage i WoD. Utöver WoW har ja alltid följt Blizzard i allmänhet och smyger därför omkring i D3, SC2 och nu även alphan för HotS moban. Dota 2, Heroes of Might and Magic, Mass Effect och Halo ligger också högt på listan av ugglande som man alltid vill ha roligt folk med på, bara att peta för invite!

Som person är ja väl pigg och glad för det mesta, kan snacka på en massa skit, filtrera gärna för önskad effekt av nonsense.
Macewíndu
Macewíndu Mage

Macewíndu


Tjena! Mitt namn är Adam, 21 år gammal och uppvuxen i den idylliska byn/metropolen Anderslöv. Numera bor jag i Lund och pluggar till Civilekonom i hopp om att i framtiden kunna sköta vargflockens finanser;) (speciellt sajiz).

Min Main heter Macewindu och är en mage som jag spelat på sedan slutet av Cataclysm. Jag började med WoW under TBC och har spelat caster-dps ända sedan dess. Min första character var en elemental shaman, sedan spelade jag Moonkin och nu känns det som jag slutligen fastnat för Mage.

Jag joinade Vargflocken under MSV-tiden och har trivts som fisken i vattnet ända sedan dess. Ett fantastiskt gäng med sköna, duktiga lirare, bra officers och framförallt en GM som brinner för guilden och håller oss samman i vått och torrt.

Jag har alltid gillat utmaningar och progress är det bästa jag vet i WoW. Tycker raidandet på många sätt kan liknas vid en lagsport och eftersom jag själv spelat ishcokey i 15 år vet jag vilken mentalitet som krävs för att vinna och den mentaliteten kan jag många gånger se i Vargflocken.

Är även en ytterst fruktad PvP-spelare, Durotars livliga stämningen brukar av någon konstig anledning dö ut i min närvaro och när jag försöker duella går alla plötsligt /afk;)

Skämt och sido! är det något ni undrar framförallt gällande mages hjälper jag gärna till.

Howdy!
Xeidra
Xeidra Shaman

Xeidra


Tjo!
heter Ronny och jobbar utomhus största delen av dagarna med gatu- och parkdrift ett väldigt varierat jobb som innefattar det mesta man kan tänka sig.

Jag har spelat wow sedan slutet av vanilla och största delen av mitt raidande bestod av pugs och altruns fram till dragon soul då jag började spela med en gammal cs polare i en casualguild.
Kom till Vargflocken under tot tiden med bättre progress som mål och har inte ångrat mig.
Xeidra har jag spelat på till och från sedan Wrath of the Lich King har kört alla tre specen men vill tydligen ha närkontakt så enhancement passar mig bäst.
Enuck
Enuck Warrior

Enuck


Tja!
Viktor heter jag och är 22 år gammal. Jag bor själv i en liten etta i västra Stockholm.
Jobbar dagligen med att stapla varor, då jag har hand om alla torrvaror i en Hemköpsbutik. Mycket slit och släp, men kul är det!
Hjälpsam och trevlig snubbe som alltid ställer upp, så är bara att hojta till om ni behöver hjälp med något.

Har spelat WoW enda sen spelet kom, även om man kanske inte var den bästa liraren back in the days.
Började raida i BC och det har bara fortsatt därifrån. Körde Rogue fram till WotLK då jag valde att byta och lira healer.
Hade inte hittat "min personliga favoritklass" att lira tills jag började lira Warrior. Skapade min Warrior tidigt under Cata och har aldrig tittat bakåt efter det.
Det är den klass jag behärskar bäst och den klass som bäst passar min spelstil. #Warrior4lyfe

Är det något ni undrar så hittar ni mig ingame, oftast i toppen på dps-mätaren, men också på deathcountern, Kappa:)
Vargrav
Vargrav Death Knight

Vargrav


Hej dumdummaredummasttexten!
20+ ilvl age från Stockholm. Jag läser strö kurser inom matematik och fysik samtidigt som jag jobbar med rom och choklad. Det har blivit mer utav en hobby att få arbeta med dessa två fantastiska njutningsmedel
Utanför wow så softar jag helst med brudar, film eller med enuck o bellus. Sker dock inte så ofta att jag rör mig utanför Azeroth. Hallå vem har tid med sånt?!

När jag väl rör mig inom cyberkontinenten Azeroth så spelar det inte riktigt någon roll vilken klass, ras, instance eller arena bracket jag kör...jag tycker det mesta är roligt och det är därför jag fortfarande sitter här efter cirka 8 års nötande.

Peace
PS. Har en del romflaskor i min samling. Blir du sugen är det bara hojta till!
Delilàh
Delilàh Monk

Delilàh


Tjo, jag heter Rickard, håller just nu på och plugga lite.

Jag har spelat WoW sedan slutet av vanilla, började på privat server men insåg fort att det var för lite folk.
Tog inte långt tid innan jag började Hardcore raida i TBC och körde på med detta enda till slutet av WOTLK.
I cataclysm tog jag ett break ifrån WoW och kom tillbaka I MoP för lite mer casual spelande flyttade då till Outland för att spela med xeidra.
Under ToT flyttade vi tillbaka till Kazzak och joinade Vargflocken för lite mer seriös raiding.
Apocalyptìc
Apocalyptìc Mage

Apocalyptìc


Hej mitt namn är Alexander ja är född 1994 o studerar till speldesign i holsbybrunn utanför vetlanda!
Ja spelar d3 wow o massa annat skit som e skoj!
Illiia
Illiia Rogue

Illiia


Tjo, Sebastian heter jag. Är 20 år och lever i en håla utanför lund(Skåne).

Har spelat sedan början av Wotlk på min rogue. Ingame heter jag Illiia (uttalas "i L L i i A"). Har lirat från och till sedan dess med en del breaks då slut raiderna varit otroligt långa och uttråkande. Började lira seriöst i slutet av Cataclysm då jag lirade i en IRL-guild vid namn Snapphaneklanen som ville ha skoj i Dragonsoul. Spelade även med dessa grabbarna i början av MoP då jag även kom i kontakt med vargflocken för första gången då en av mina raiders hade IRLs i vargflocken.
Men det var inte förens början av ToT som jag tog över GM rollen i snapphaneklanen och gjorde den internationell med Cryssie/Reizen. Sedan i mitten av SOO mergade vi ihop med MoM där vi sedan drog 13/14 hc innan guildet la ner och jag tog en lång break. Sedan i somras fick Umbraah mig att börja spela igen och rekommenderade mig för Kungzergas och så hamnade jag i Vargflocken.

Utanför WoW och spelande tränar jag en del och går i skolan.
Temgor
Temgor Warrior

Temgor


Tja, David heter jag och med mina 29 år på nacken tillhör jag väl åldringarna i denna guild. En pajas tillika vansinnig ragekid. Du kommer antingen hata mig eller skratta med mig, alternativ 2 är väl helt klart att föredra. Jobbar som takläggare så här rörs det på fläsket mer än vad en gamer nånsin kunnat önska sig.

MoP är första expansionen jag raidat i så jag är nog mest noob i hela guilden, men jobbar för att utvecklas och försöker alltid läsa på allt som bara går om min class och raid encounters.

Utanför WoW kollar jag mer än gärna streams. Fatboss och Towelliee är solklara favoriter. När helgen kommer kliver jag gärna ifrån datorn och ger mig ut på krogen som den pusshound jag är. Har du en liten Temgor i dig. Inte ? Vill du ha ?

GourgasVargflockens Raid Team